Book your flight

Private Jet Charters

Private Jet Charters

Book your flight

Comfortable transfers

Luxury Jet Flights

FLYGTJÄNSTER

IRAN AIR I STOCKHOLM

  • lyxig och bekväm
  • Säkert och pålitlig
  • Personligt schema
  • många flygplatser
IRAN

Toppmål

TEHRAN

Teheran är en kosmopolitisk stad med fantastiska museer, parker, restauranger och varma vänliga människor. Det förtjänar minst några dagar av din iranska resplan. Staden kan grovt uppdelas i två olika delar – norr och söder. De nordliga distrikten i Teheran är mer välmående, moderna, kosmopolitiska och dyra medan södra delar är mindre attraktiva men billigare.

MASHHAD

Mashhad startade livet som Sanabad, en bystopp för handelsvagnar på väg mot Turkmenistan. Men under det nionde århundradet förgiftades den åttonde shiamuslimen Imam Ali Bin Moosa Al Reza, den stora barnbarn till Imam Ali som var kusinen & svärsonen till profeten Mohammeds för tidens kalif.

YAZD

Yazd är en av de viktigaste städerna i Zoroastrian kultur. Beacuse av generationer av anpassningar till dess öken omgivningar, har Yazd en unik persisk arkitektur. Den har smeknamnet staden för vindkraftverkare på grund av dess forntida vindkraftverkare. Det är också mycket känt för sina Zoroastrian brandtempel, ab anbars, qanats, yakhchals, persiska hantverk, silke vävning och dess högkvalitativa konfektyr.

ISFAHAN

är en stad i centrala Iran, söder om Teheran och är huvudstaden i Esfahan-provinsen. Perserna kallar det “Nesf-e-Jahan”, vilket betyder “Half The World”. På grund av dess vackra handmålade sida vid sida och den magnifika allmänna torg anses det vara en av världens vackraste städer.

SHIRAZ

Shiraz är känd som staden för poeter, litteratur och blommor. Av många iranier anses det också vara trädgårdsstaden på grund av de många trädgårdar och fruktträd som kan ses i, till exempel Eram Garden. Shiraz har haft stora judiska och kristna samhällen.

KISH

Kish är en semesterö i Persiska viken. Det är en del av Hormozgan-provinsen Iran. På grund av sin frihandelszon status utses det som konsumentens paradis, med många köpcentra, köpcentra, turistattraktioner och resortshotell. Det har en uppskattad befolkning på 26 000 invånare och cirka 1 miljon människor besöker ön årligen.

 

Go Top